Mesoestetic Melatonin ampoules 10x2ml

 48,99

Nachtelijk Herstel | Melatonine Verrijkt | Antioxidant Bescherming

Verjong je huid terwijl je slaapt met Mesoestetic Melatonin Ampoules. Deze baanbrekende nachtbehandeling is verrijkt met melatonine, een krachtige antioxidant die het natuurlijke nachtelijke herstelproces van de huid activeert. De ampullen werken gedurende de nacht om tekenen van vermoeidheid te verminderen, de huid te versterken en de huidvernieuwing te bevorderen. Geschikt voor alle huidtypen, deze ampullen bieden een intensieve behandeling die resulteert in een gladdere, stevigere en stralendere huid bij het ontwaken. Voor een complete huidverzorgingsroutine, voeg Mesoestetic Couperend maintenance cream toe voor bescherming en helderheid gedurende de dag.

SKU: 410048
Propylene Glycol, Aqua, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Superoxide Dismutase, Melatonin, Glutathione, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tromethamine, Phenoxyethanol, Parfum.
  1. Bevordert nachtelijk herstel en huidvernieuwing
  2. Versterkt de huid tegen oxidatieve stress
  3. Vermindert tekenen van vermoeidheid en huidveroudering
  4. Zorgt voor een gladdere, stevigere en stralendere huid
  5. Geschikt voor alle huidtypen

Meer informatie over dit product

Mesoestetic Melatonin Ampoules bieden een geavanceerde oplossing voor nachtelijke huidverzorging, ontworpen om het herstel en de vernieuwing van de huid te optimaliseren. De unieke formule bevat een hoge concentratie melatonine, bekend om zijn krachtige antioxidatieve eigenschappen, die de natuurlijke verdediging van de huid tegen oxidatieve stress versterken. Daarnaast bevatten de ampullen ingrediënten zoals vitamine C en E, die samenwerken om de huid te voeden, te verhelderen en de tekenen van huidveroudering te verminderen.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Schud de ampul voorzichtig voor gebruik.
  2. Gebruik de bijgeleverde ampullenopener om de ampul veilig te openen.
  3. Breng de inhoud van de ampul aan op een schoon gezicht, hals en decolleté in de avond.
  4. Masseer zachtjes in met opwaartse bewegingen tot volledige absorptie.
  5. Gebruik de ampullen als een kuur van 10 dagen voor het beste resultaat.

Met regelmatig gebruik bieden de Mesoestetic Melatonin Ampoules een zichtbare verbetering van de huidtextuur en -tonus, terwijl ze de huid versterken en voorbereiden op de uitdagingen van een nieuwe dag.

Deze producten vind je misschien ook interessant