Mesoestetic Melan tran3x concentrate

 110,99

Intensief Pigmentcorrigerend Serum | Vermindert Donkere Vlekken | Geschikt voor Alle Huidtypes

Mesoestetic Melan Tran3x Concentrate is een krachtig serum ontworpen om de zichtbaarheid van donkere vlekken en hyperpigmentatie effectief te verminderen. Met een geavanceerde formule die gericht is op het egaliseren van de huidteint, werkt dit concentraat intensief om de productie van melanine te reguleren, resulterend in een helderder en uniformer huidbeeld. Geschikt voor alle huidtypes, dit lichtgewicht serum absorbeert snel zonder een plakkerig gevoel achter te laten, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke huidverzorgingsroutine. Combineer met Mesoestetic Melan Tranx3 Gel Cream en Mesoestetic Mesoprotech Melan 130+ Pigment Control voor hoogwaardige pigmentcontrole.

SKU: 510116
Aqua, Bis-PEG-12 Dimethicone, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Niacinamide, Tranexamic Acid, Mandelic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Lactic Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Kojic Acid, Plankton Extract, Bacillus Ferment, Acetyl Glycyl beta-Alanine, Glycogen, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Glycerin, Salicylic Acid, Citric Acid, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-11, Aminoethylphosphinic Acid, Disodium EDTA, Sclerotium Gum, Lecithin, Pullulan, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer-2, Silica, Potassium Sorbate, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Parfum.
  1. Vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekken en hyperpigmentatie
  2. Reguleert de melanineproductie voor een egalere huidteint
  3. Snel absorberend en niet-plakkerig
  4. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid

Meer informatie over dit product

Mesoestetic Melan Tran3x Concentrate is een innovatief pigmentcorrigerend serum dat speciaal is ontwikkeld om de strijd aan te gaan met donkere vlekken, hyperpigmentatie, en ongelijkmatige huidteint. Door de kracht van tranexaminezuur te combineren met een complex van actieve ingrediënten, biedt dit concentraat een doeltreffende oplossing om de melanineproductie te reguleren en de huid helderder en egaler te maken.

De geavanceerde formule van het Melan Tran3x Concentrate bevat naast tranexaminezuur ook niacinamide en een tyrosinaseremmer, die samenwerken om de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen en bestaande vlekken te verminderen. Dit maakt het product niet alleen effectief in het aanpakken van hyperpigmentatie, maar ook in het voorkomen ervan.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Reinig de huid grondig voor gebruik.
  2. Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid, met speciale aandacht voor de gebieden met hyperpigmentatie.
  3. Masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen.
  4. Gebruik het concentraat zowel ‘s ochtends als ‘s avonds voor het beste resultaat.
  5. Combineer met een SPF-bescherming overdag om de huid te beschermen tegen verdere schade door de zon.

Mesoestetic Melan Tran3x Concentrate is ontwikkeld voor langdurig gebruik en biedt geleidelijke verbeteringen in de huidteint en textuur. Het serum is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en is een essentiële stap in een geavanceerde huidverzorgingsroutine gericht op pigmentcorrectie.

Deze producten vind je misschien ook interessant