Mesoestetic HA Densimatrix

 87,99

Hyaluronzuur Complex | Intense Hydratatie | Anti-Aging Serum

Ontdek de kracht van Mesoestetic HA Densimatrix, een geavanceerd hyaluronzuur serum dat diepe hydratatie biedt en de tekenen van veroudering tegengaat. Dit serum combineert verschillende vormen van hyaluronzuur met een unieke formule om de huid van binnenuit te revitaliseren, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke huidverzorgingsroutine. Geschikt voor alle huidtypes, versterkt HA Densimatrix de huidbarrière, verbetert de elasticiteit en zorgt voor een zichtbaar gladdere en jeugdigere huid. Ideaal met Mesoestetic’s Moisturizing Sun Protection voor dagelijkse bescherming.

SKU: 516117
Aqua, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Malachite Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Calcium Ketogluconate, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
  1. Biedt intense hydratatie en vochtretentie
  2. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels
  3. Verbetert de huidelasticiteit en -textuur
  4. Beschermt tegen vrije radicalen en externe schadelijke invloeden
  5. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid

Meer informatie over dit product

De Mesoestetic HA Densimatrix is een innovatief serum dat de huid voorziet van een krachtige dosis hyaluronzuur, bekend om zijn uitzonderlijke hydraterende en anti-aging eigenschappen. Dit product is zorgvuldig samengesteld om de huid op meerdere niveaus te hydrateren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. De unieke combinatie van laag-, midden-, en hoogmoleculair gewicht hyaluronzuur zorgt voor een diepe hydratatie en langdurige vochtretentie, terwijl antioxidanten en bioactieve stoffen de huid beschermen tegen vrije radicalen en externe schadelijke invloeden.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Reinig de huid grondig voor gebruik.
  2. Breng een paar druppels serum aan op het gezicht, de hals en het decolleté.
  3. Masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen.
  4. Gebruik dagelijks, ‘s ochtends en/of ‘s avonds voor het beste resultaat.
  5. Combineer met een SPF-bescherming overdag voor een optimale bescherming tegen zonneschade.

Deze producten vind je misschien ook interessant