Mesoestetic Glycolic + E + F ampoules 10x2ml

 48,99

Huidvernieuwende Behandeling | Verheldert & Hydrateert | 10x2ml

Verjong en verhelder je huid met Mesoestetic Glycolic + E + F Ampoules, een krachtige huidvernieuwende behandeling die de textuur en uitstraling van je huid verbetert. Deze ampullen bevatten een geconcentreerde mix van glycolzuur voor exfoliatie, vitamine E voor antioxidatieve bescherming, en vitamine F voor diepe hydratatie. Geschikt voor alle huidtypes, deze behandeling stimuleert celvernieuwing, minimaliseert fijne lijntjes en zorgt voor een stralende, egale teint. Combineer met Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam voor een diepe reiniging en voorbereiding van de huid op de ampullen.

SKU: 410035
Water, Glycolic Acid, PEG-35 Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.ME Glycolic + E + F ampoules
  1. Stimuleert celvernieuwing en verfijnt de huidtextuur
  2. Verheldert de huid en vermindert hyperpigmentatie
  3. Biedt antioxidatieve bescherming en versterkt de huidbarrière
  4. Diepe hydratatie voor een soepele en zachte huid

Meer informatie over dit product

Glycolzuur, een alpha-hydroxyzuur (AHA), staat centraal in deze formule en werkt door dode huidcellen te exfoliëren, waardoor de huidtextuur wordt verfijnd en vernieuwd. Dit zorgt niet alleen voor een gladdere huid, maar helpt ook bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie.

Vitamine E, een krachtige antioxidant, biedt bescherming tegen schadelijke vrije radicalen en milieuschade, terwijl het tevens de huidbarrière versterkt. Vitamine F, rijk aan essentiële vetzuren, werkt om de huid diep te hydrateren en de elasticiteit en zachtheid te verbeteren.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Reinig en droog de huid grondig voor gebruik.
  2. Schud de ampul licht en breek de hals af met een tissue.
  3. Breng de helft van de ampul aan op gezicht, hals en decolleté met zachte klopbewegingen.
  4. Laat het product volledig absorberen.
  5. Gebruik ‘s avonds, gezien de exfoliërende werking van glycolzuur. Begin met 2-3 keer per week en bouw op afhankelijk van de huidtolerantie.
  6. Volg met SPF overdag om de huid te beschermen tegen UV-straling.

Door regelmatig gebruik van Mesoestetic Glycolic + E + F Ampoules zal de huid zichtbaar helderder, gladder en gehydrateerder aanvoelen, met een vernieuwde uitstraling en verbeterde algehele huidconditie.

Deze producten vind je misschien ook interessant