Mesoestetic Brightening peel booster

 55,99

Verhelderende Peeling Gel | Vermindert Pigmentvlekken | Voor Egale Huidteint

Verlicht je huid en verminder pigmentvlekken met Mesoestetic Brightening Peel Booster, een krachtige peeling gel die speciaal is ontwikkeld om de huidteint te egaliseren en de textuur van je huid te verbeteren. Deze innovatieve formule bevat glycolzuur en fytinezuur, die samenwerken om dode huidcellen te verwijderen, de celvernieuwing te stimuleren en hyperpigmentatie te verminderen. Geschikt voor alle huidtypen, deze gel verbetert niet alleen de helderheid van de huid, maar helpt ook fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren voor een jeugdige, stralende uitstraling. Combineer met Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Essence voor extra verhelderende werking en om hyperpigmentatie verder te verminderen.

SKU: 5270032
Aqua, Alcohol, Glycolic Acid, Polyquaternium-10, Phytic Acid, Centella asiatica Leaf Extract, Disodium EDTA, Parfum.
  1. Exfolieert de huid en bevordert celvernieuwing
  2. Vermindert effectief hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken
  3. Zorgt voor een gladde, egale teint
  4. Verbeter de algehele huidtextuur en uitstraling
  5. Geschikt voor alle huidtypen als onderdeel van een verhelderende huidverzorgingsroutine

Meer informatie over dit product

Mesoestetic Brightening Peel Booster is een geavanceerde gel die de huid intensief verheldert en pigmentvlekken aanpakt. Met een geconcentreerde blend van glycolzuur, dat de huid exfolieert en diep reinigt, en fytinezuur, dat effectief werkt tegen hyperpigmentatie, biedt deze peeling gel een doeltreffende oplossing voor een ongelijkmatige teint en tekenen van veroudering.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Reinig de huid grondig voordat je de Brightening Peel Booster aanbrengt.
  2. Breng ‘s avonds een dunne laag van het product aan op het gezicht, vermijd daarbij de gevoelige gebieden rond de ogen en de lippen.
  3. Laat de gel gedurende de nacht intrekken en spoel het ‘s ochtends af met water.
  4. Gebruik 2 tot 3 keer per week voor het beste resultaat.

Door het regelmatig gebruik van de Mesoestetic Brightening Peel Booster zal de huid zichtbaar gladder, helderder en egaler worden. Dit product is een essentiële toevoeging aan de huidverzorgingsroutine voor iedereen die streeft naar een vlekkeloze, jeugdig uitziende huid.

Deze producten vind je misschien ook interessant