Mesoestetic AOX ferulic

 44,99

Mesoestetic AOX Ferulic | Geavanceerde Antioxidantbescherming | Huidverjonging

SEO-tekst (±100 woorden):

Ontdek de kracht van Mesoestetic AOX Ferulic, een geavanceerd huidverzorgingsproduct dat krachtige antioxidantbescherming biedt. Deze hoogwaardige formule combineert ferulazuur met andere antioxidanten om de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en omgevingsstress. Geschikt voor alle huidtypes, het helpt de huid te versterken, verbetert de huidtextuur en elasticiteit, en draagt bij aan een jeugdige uitstraling. AOX Ferulic helpt ook bij het voorkomen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, en maakt de huid stralender en levendiger. Voor iedereen die op zoek is naar een effectieve verdediging tegen de dagelijkse milieu-invloeden, is AOX Ferulic de ideale keuze. Combineer met Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Cream voor een heldere en egale huidteint.

SKU: 510093
Aqua, PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides, Ascorbic Acid, Propanediol, Ethoxydiglycol, Tocopheryl Acetate, Ferulic Acid, Bis- Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Phenoxyethanol, Dimethyl MEA, Ethylhexylglycerin.
 1. Superieure Antioxidantbescherming
 2. Anti-Aging Effect
 3. Verbetert Huidtextuur
 4. Geschikt voor Alle Huidtypes
 5. Bescherming tegen Omgevingsfactoren

Meer informatie over dit product

Mesoestetic AOX Ferulic: Uw Schild tegen Vroegtijdige Huidveroudering

Mesoestetic’s AOX Ferulic is een state-of-the-art huidverzorgingsproduct, ontworpen om uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van oxidatieve stress en omgevingsfactoren.

Geavanceerde Formulering:

 1. Krachtige Antioxidanten: Met ferulazuur als hoofdingrediënt, bekend om zijn sterke antioxidatieve eigenschappen, biedt AOX Ferulic superieure bescherming tegen vrije radicalen.
 2. Bescherming tegen Omgevingsstress: Deze formule helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, vervuiling en andere externe stressfactoren.
 3. Anti-Aging Voordelen: Regelmatig gebruik kan de tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, verminderen en de huidelasticiteit verbeteren.
 4. Verbeterde Huidtextuur en Uitstraling: AOX Ferulic helpt de huidtextuur te verfijnen en zorgt voor een heldere, stralende teint.

Gebruiksaanwijzing:

 • Reinig uw gezicht en breng vervolgens een paar druppels AOX Ferulic aan.
 • Masseer zachtjes in de huid totdat het volledig is geabsorbeerd.
 • Gebruik het product ‘s ochtends voor optimale bescherming gedurende de dag.
 • Combineer met een zonnebrandcrème voor extra bescherming tegen UV-straling.

Met zijn geavanceerde formule is Mesoestetic AOX Ferulic een essentieel product voor iedereen die zijn huid wil beschermen en de tekenen van veroudering actief wil bestrijden.

Deze producten vind je misschien ook interessant