Mesoestetic Age Element Firming Elixir 6x 30ml

 94,99

Verstevigend Gezichtselixir | Anti-Aging Serum | Boost Collageenproductie

Transformeer je huid met het Mesoestetic Age Element Firming Elixir, een krachtig anti-aging serum dat ontworpen is om de huid te verstevigen en de tekenen van veroudering zichtbaar te verminderen. Dit geavanceerde elixir bevat een hoogwaardige blend van peptiden en plantenextracten die de collageenproductie stimuleren, waardoor de huid steviger, gladder en jeugdiger wordt. De lichte, snel absorberende formule penetreert diep in de huid om elasticiteit te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ideaal voor dagelijks gebruik, het Age Element Firming Elixir is de perfecte toevoeging aan je huidverzorgingsroutine voor een stralende, stevigere huid. Combineer met Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Cream voor een complete anti-aging huidverzorgingsroutine.

SKU: T-DAFS0006
Water, hydrolysed marine collagen, humectant (glycerine), acidifier (E 330), vitamin C, blackberry-tangerine flavouring, E 1450, preservatives (E 202, E 211), acai extract (Euterpe oleracea Mart), sodium hyaluronate, resveratrol, Haematococcus pluvials extract, sweetener (steviol glycosides), maltodextrin, antioxidant (E 301), lycopene. Contains sweetener and traces of fish
  1. Stimuleert de collageen- en elastineproductie voor een stevigere huid
  2. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels
  3. Verbetert de huidelasticiteit en textuur
  4. Bevat een krachtige blend van bio-peptiden en natuurlijke plantenextracten
  5. Licht en snel absorberend, geschikt voor alle huidtypen

Meer informatie over dit product

Het Mesoestetic Age Element Firming Elixir biedt een revolutionaire benadering van huidverjonging. Dit unieke serum is samengesteld met een krachtige combinatie van bio-peptiden en natuurlijke plantenextracten, die samenwerken om de natuurlijke collageen- en elastineproductie van de huid te stimuleren. Het resultaat is een merkbaar stevigere, gladdere huid met een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Breng een paar druppels van het elixir aan op een schone, droge huid.
  2. Masseer zachtjes in met opwaartse bewegingen tot volledig geabsorbeerd.
  3. Gebruik het serum zowel ‘s ochtends als ‘s avonds voor de beste resultaten, vóór je gebruikelijke vochtinbrengende crème.

Door regelmatig gebruik van het Age Element Firming Elixir wordt de huid niet alleen steviger en veerkrachtiger, maar ook helderder en meer gehydrateerd. Het is een essentieel product voor iedereen die de strijd wil aangaan met de tekenen van huidveroudering en streeft naar een jeugdige uitstraling.

Deze producten vind je misschien ook interessant