Atelier Rebul Istanbul Geurkaars

 35,00 120,00

Atelier Rebul |210g of 950g | Oosterse Noten | Handgemaakt | Luxueus

Ervaar de verleidelijke charme van de Atelier Rebul Istanbul Geurkaars, een luxueuze toevoeging aan elke ruimte. Deze 210g kaars is zorgvuldig met de hand gemaakt en doordrenkt met rijke oosterse geurnoten die een sfeer van exotische elegantie creëren. Perfect voor zowel intieme avonden als chique sociale bijeenkomsten, deze kaars transformeert elke kamer met zijn diepe, betoverende aroma. Ideaal voor liefhebbers van luxe en verfijning in interieurdecoratie. Gemaakt van sojawas, creëert deze kaars een unieke geurbeleving die begint met de glinsterende tonen van bergamot en zich ontvouwt in een glamoureuze en magische wereld van luxe en warme kruidige tonen van kaneel, saffraan en kruidnagel.

De 210gram kaars heeft 45 branduren.

De 950gram kaars heeft 135 branduren.

SKU: 291, 520
1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, Linalyl acetate, Linalool, Guaiacwood oil, [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-octahydro-6 methoxy-3,6,8,8-tetramethyl-1H-3a,7- methanoazulene, (R)-p-mentha-1,8-diene, (ethoxymethoxy)cyclododecane (Synonym: Formaldehyde cyclododecyl ethyl acetal), Eugenol, Bergamot oil bergaptane free, 4,8,8-Trimethyl-9- methylenedecahydro-1,4-methanoazulene, Cinnamaldehyde.
  1. Sfeervolle kamerdecoratie.
  2. Langdurige geurbeleving.
  3. Vervaardigd met een plantaardige basis en een katoenen lont.

Meer informatie over dit product

Geurnoten

De geur opent met de glinsterende tonen van bergamot en onthult een glamoureuze en magische wereld met de luxe en warme, kruidige tonen van kaneel, saffraan en kruidnagel.  De verleidelijke bloemengeuren in de harttonen worden vermengd met violet, jasmijn en zwarte orchidee. Tot slot ontmoeten de basisnoten van vanille, amber, muskus, ceder, patchouli en sandelhout, de charmante oude boom om een blijvende indruk achter te laten.

De Atelier Rebul Istanbul Geurkaars is een kunstig vervaardigd product dat uw zintuigen meeneemt op een reis naar het mystieke Oosten. Met een gewicht van 210g of 950g biedt deze kaars uren van sfeervolle verlichting en een diepgaande geurervaring. De rijke blend van kruiden en zoete essenties in de Istanbul-lijn is geïnspireerd door de historische invloeden van de stad, wat resulteert in een unieke geur die ontspanning en welzijn bevordert.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Plaats de kaars op een stabiele ondergrond weg van tocht en ontvlambare materialen.
  2. Trim de lont tot ongeveer 5 mm voor elke brandbeurt om een optimale vlam te garanderen.
  3. Brand de kaars niet langer dan vier uur per sessie.
  4. Zorg voor voldoende ventilatie in de ruimte tijdens het branden van de kaars.
  5. Laat de kaars nooit onbeheerd achter.

De Istanbul geurkaars is niet alleen perfect voor gebruik in uw eigen huis, maar ook als een verfijnd cadeau voor speciale gelegenheden.