Cenzaa Retinol Cocktail

 139,95

Fijne Lijntjes Verminderen | Huidvernieuwing | Voor een Stralende Huid | 30ml

Verjong je huid met de krachtige Cenzaa Retinol Cocktail, speciaal geformuleerd om de huid te vernieuwen en tekenen van veroudering aan te pakken. Deze geavanceerde behandeling combineert de effectiviteit van retinol met voedende ingrediënten, om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen, terwijl de huidtextuur wordt verbeterd en de teint wordt geëgaliseerd. Geschikt voor alle huidtypes, deze retinol cocktail stimuleert celvernieuwing voor een heldere, stralende huid met een jeugdige uitstraling. Ideaal voor een nachtelijke routine, waarbij de huid ‘s nachts herstelt en verjongt.

SKU: C1660
2,5% Vitamine A Complex, 10% Wrinkle Peptide Solution, 10% Tightening Extract Uitgelichte ingredienten: 15% Vitamin C 10% Thightening Extract 2% Kurkuma 5% Niacinamide  
  1. Bevordert de celvernieuwing voor een frisse, stralende huid
  2. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels
  3. Stimuleert de collageenproductie voor een steviger huidgevoel
  4. Egaliseert de huidteint voor een heldere uitstraling
  5. Geschikt voor alle huidtypes als deel van een avondroutine

Meer informatie over dit product

De Cenzaa Retinol Cocktail is een doorbraak in de huidverzorgingstechnologie, die de unieke eigenschappen van retinol benut om de huid diepgaand te vernieuwen en te revitaliseren. Deze formule is zorgvuldig ontwikkeld om de productie van collageen te stimuleren, waardoor de huid steviger en gladder wordt, en om de celvernieuwing te bevorderen, wat resulteert in een heldere en jeugdig ogende huid.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Begin met het reinigen van je huid om onzuiverheden en make-up te verwijderen.
  2. Breng de cocktail voorzichtig aan op het gezicht en de hals, vermijd hierbij de oogcontouren.
  3. Voor het beste resultaat, gebruik de cocktail in je avondroutine.
  4. Gezien de kracht van retinol, is het aan te raden om een zonnebrandcrème te gebruiken tijdens de dag, om de huid te beschermen tegen UV-stralen.

Deze producten vind je misschien ook interessant