Cenzaa Illuminating Skin Peel 10%

 48,95

Intensieve Exfoliatie | Verhelderend | Voor Gevorderde Huidverzorging | 15ml

Ontdek de kracht van Cenzaa Illuminating Skin Peel 10%, een geavanceerde huidpeeling die de huid intensief vernieuwt en verheldert. Deze krachtige formule bevat 10% fruitzuren die diep in de huid doordringen om dode huidcellen te verwijderen, fijne lijntjes te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. Ideaal voor degenen die al gewend zijn aan fruitzuurpeelings en op zoek zijn naar een effectievere behandeling. De Cenzaa Illuminating Skin Peel 10% stimuleert de celvernieuwing, vermindert de verschijning van pigmentvlekken en geeft de huid een frisse, stralende gloed. Geschikt voor gebruik als onderdeel van een regelmatige huidverzorgingsroutine voor een egale, jeugdige uitstraling. Voeg Cenzaa Velvet Mist toe aan je routine voor een optimale voorbereiding van de huid vóór de peeling.

SKU: C1860
AQUA, GLYCOLIC ACID, HYDROXYETHYL ETHYLCELLULOSE, NIACINAMIDE, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, TOCOPHERYL ACETATE, RUBUS IDAEUS SEED OIL, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MALTODEXTRIN, RETINYL PALMITATE, PROPANEDIOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BUDDLEJA DAVIDII MERISTEM CELL CULTURE, RIBES NIGRUM BUD EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TEPHROSIA PURPUREA SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, VIOLA TRICOLOR EXTRACT, XANTHAN GUM
  • Biedt intensieve exfoliatie met 10% fruitzuren
  • Verbetert de huidtextuur en vermindert fijne lijntjes
  • Stimuleert de celvernieuwing voor een frisse uitstraling
  • Verlicht pigmentvlekken en egaliseert de teint
  • Ideaal voor ervaren gebruikers van fruitzuurpeelings

Meer informatie over dit product

Cenzaa Illuminating Skin Peel 10% staat voor een nieuwe stap in huidvernieuwing met een hogere concentratie fruitzuren voor diepgaande exfoliatie en verheldering van de huid. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor de ervaren gebruiker, met een focus op het verfijnen van de huidstructuur, het verminderen van de zichtbaarheid van huidimperfecties en het bevorderen van een gelijkmatige teint.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Start met een gereinigd gezicht en zorg dat de huid droog is.
  2. Breng de Cenzaa Illuminating Skin Peel 10% gelijkmatig aan over het gezicht, vermijd hierbij het gebied rond de ogen en lippen.
  3. Laat de peeling niet langer dan 5 minuten inwerken voor een gevoelige huid, of tot 10 minuten voor een meer tolerante huid.
  4. Spoel grondig af met koel water en dep de huid zachtjes droog.
  5. Beperk het gebruik tot 1 keer per week of volgens het advies van een huidverzorgingsprofessional.

Met regelmatig gebruik ondersteunt Cenzaa Illuminating Skin Peel 10% een gezonde huidvernieuwing, vermindert het de tekenen van veroudering en onthult het een helderdere, levendigere huid.

Deze producten vind je misschien ook interessant