Pigmentvlekken effectief verwijderen

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door bijvoorbeeld zonschade, hormonen of gebruik van medicijnen. Je kunt dit als storend ervaren. Met behulp van laser kunnen we pigmentvlekken effectief verwijderen. Voor deze behandeling is zelfs vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie of het plannen van een vrijblijvende intake.

Geavanceerde laser voor elk huidtype

Mogelijk vergoed door zorgverzekeraar

Vrijblijvende intake en persoonlijk behandelplan

Pigmentvlekken verwijderen BY BO

Welkom bij BY BO | Beauty – Skin & Laser Clinic. Ik ben Bo van Antwerpen en als gediplomeerd huidtherapeute ben ik gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken, ook wel ouderdomsvlekken genoemd, met behulp van laser. Bij een laserbehandeling voor pigmentvlekken is het belangrijk om het behandelplan af te stemmen op jouw huid. Daarom nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek voorafgaand aan de behandeling.

Vrijblijvende intake en persoonlijk advies

Tijdens het intakegesprek bekijk ik jouw huid en bespreken we eventuele contra-indicaties. We bespreken jouw wensen en kijken of jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoedt. Natuurlijk kun jij ook al jouw vragen stellen aan mij. Op basis van de intake wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Reviews

“Fantastische salon, professionele begeleiding, goede uitleg. Mooie producten. Super hulpvaardig en vriendelijk.”

Monique

“Bo is super vriendelijk en legt alles goed uit! Blij dat ik hier ben begonnen met mijn laserbehandelingen.”

Danique

“Bo heeft alle aandacht voor de klant. Ze is lief, betrokken en geïnteresseerd en bijzonder kundig in haar vakgebied.”

Imke

“Bo is heel vriendelijk, ik was super zenuwachtig maar ze heeft me gerustgesteld. En wat ik heel fijn vond ze legde alles goed uit en is heel eerlijk.”

Roycheline

“Het is altijd fijn om bij Bo de behandeling te mogen ondergaan. Zij is een echte vakvrouw met liefde voor het vak. Alles gebeurt met zoveel aandacht en liefde echt top. Dankjewel weer en tot een volgende keer.”

Ans

Pigmentvlekken in het gezicht verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan doordat de pigmentcellen in de huid overactief werken. Dit kan veroorzaakt worden door langdurige blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen, gebruik van medicijnen, schade aan de huid of ziekte. Ons gezicht vangt het meeste zonlicht, waardoor pigmentvlekken hier sneller zichtbaar worden. Veel mensen laten daarom met name pigmentvlekken in het gezicht verwijderen. Ook de hals, decolleté en handen vertonen sneller pigmentvlekken dan de rest van ons lichaam. Dit zijn gebieden die vaak worden behandeld.

Zwangerschapsmasker: melasma laten laseren?

Tijdens de zwangerschap kan pigment in het gezicht zichtbaar worden. Dit heet melasma, maar wordt ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Melasma verwijderen door middel van laser is echter niet de juiste behandelmethode. Een Cosmelan-behandeling heeft de voorkeur. Ik adviseer je hier graag over.

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken verwijderen: hoe werkt het?

Bij de behandeling van pigment of ouderdomsvlekken kan gebruik worden gemaakt van zowel de Alexandrite laser als IPL. Dit hangt af van het type pigment en het huidtype.

Pigmentvlekken laseren met de Alexandrite laser

De Alexandrite laser heeft één golflengte en zoekt in de huid naar pigment. De laser breekt het pigment af door middel van warmte. Het lichaam ruimt het pigment vervolgens op natuurlijke wijze op. Na de behandeling wordt de pigmentvlek eerst wat donkerder en ontstaat er een korstje. Na vier weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Pigment verwijderen met IPL

Een IPL bevat meerdere golflengtes dan laser en werkt daardoor net wat anders. De IPL zoekt naar roodheid, water en pigment. Ik gebruik de IPL dan ook voornamelijk voor het verwijderen van diffuus pigment.

Ervaar ook de effectiviteit van een laserbehandeling bij pigmentvlekken