Merken & Producten

Mesoestetic is één van ‘s werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medisch huidverzorgingsmerk met een breed scala aan gespecialiseerde en zeer effectieve producten. De medische expertise, de exclusieve ingrediënten en het voortdurende onderzoek resulteren in wereldtop producten, zoals Cosmelan, Depigmentatiebehandeling, Mesoéclat, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell en Radiance DNA anti-agingbehandelingen. Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige, snelle en gegarandeerde resultaten opleveren.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

De Mesoestetic producten, bestaan uit een compleet programma dat elk huidprobleem kan behandelen. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring en gepatenteerde formules. De producten bevatten hoge concentraties actieve bestanddelen die heel goed met elkaar samenwerken om zo het mooiste resultaat te behalen.

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Het is een Nederlands merk en wordt uitsluitend alleen verkocht bij gespecialiseerde schoonheidssalons.

CENZAA IS…
– vrij van afsluitende middelen zoals minerale oliën
– 100% natuurlijk
– Dierproefvrij
– Zeer hoog geconcentreerd aan werkstoffen
– Lucht dicht en licht dicht verpakt (voor het behouden van alle werkstoffen)

HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria en dermatologen ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het met een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

INSIDE OUTSIDE WORLD

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten. We werken daarom met voedingssupplementen en theeën.

WELLNESS WORLD

Gun jezelf een oosterse ontspannen behandeling met maximale huidverbetering!

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING

De Cenzaa Moments behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.

THERAPEUTIC WORLD

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.

De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

UNIEKE HUIDVERBETERENDE COMBINATIE

Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet.

Doel van de behandelingen door een Cenzaa Therapeut is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij de Cenzaa therapeut u kan helpen.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Lycon wax verwijdert haren vanaf 1mm en hecht zich niet aan de huid, waardoor de huid minder (lang) rood blijft en het als minder pijnlijk wordt ervaren!
Deze hars wordt gebruikt voor het gelaat.

Delilah kenmerkt zich door de pure eenvoud, super hoge kwaliteit en mooie verpakkingen. De producten geven een gevoel van luxe. Ze zijn niet op dieren getest en bij de productie is rekening gehouden met het milieu. Uiteraard is Delilah Cosmetics vrij van parabenen.

Delilah is bijna twee jaar en is internationaal al bekend bij de bladen zoals VOGUE en de ELLE. Ook in Nederland zijn we de producten van Delilah Cosmetics al tegengekomen in de ELLE, VOGUE, VIVA, LINDA en GLOSS.

De natuurlijke tanningspray van Marc Inbane is het perfecte product voor een mooie, egale en bruine huid. Veilig en makkelijk in gebruik. De natuurlijke tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen. Verder is het vrij van caroteen en wordt dus niet oranje. Kortom, het ideale bruiningsproduct voor alle huidtypes!