Laserbehandeling

Stoor jij je aan pigmentvlekken, rode vaatjes in je gezicht of ongewenste haargroei? Dit pakken we effectief aan met een laserbehandeling. Tijdens een vrijblijvende intake bekijken we welke laserbehandeling voor jou het meest geschikt is. Ik help jou graag met het realiseren van jouw huiddoelen. Zodat jij met een nóg fijner gevoel in de spiegel gaat kijken!

Geavanceerd lasersysteem

Behandeling door een gediplomeerd huidtherapeute

Vrijblijvende intake en persoonlijk behandelplan

Vakkundige laserbehandeling BY BO

Ik ben Bo van Antwerpen. BY BO | Beauty – Skin & Laser Clinic is mijn schoonheidssalon en huidkliniek in Rosmalen. Als gediplomeerd huidtherapeute ben ik gespecialiseerd in laserbehandelingen. Ik werk vakkundig, snel en precies, in een luxe en persoonlijke setting. Zowel voor, tijdens als na de behandeling gaat alle aandacht naar jou. Zodat jij echt even een momentje voor jezelf hebt en met een goed gevoel de deur uit loopt.

Vrijblijvende intake voor je laserbehandeling

Voordat we aan de slag gaan met de laserbehandeling, bekijk ik eerst jouw huid en bespreken we eventuele contra-indicaties. Iedere huid is anders en ook allerlei andere factoren zijn van invloed. Dat vraagt dus om een maatwerk behandelplan. Tijdens de intake kun jij ook al jouw vragen aan mij stellen. Zo zorgen we ervoor dat je ontspannen en vol vertrouwen aan je laserbehandeling begint.

Reviews

“Fantastische salon, professionele begeleiding, goede uitleg. Mooie producten. Super hulpvaardig en vriendelijk.”

Monique

“Bo is super vriendelijk en legt alles goed uit! Blij dat ik hier ben begonnen met mijn laserbehandelingen.”

Danique

“Bo heeft alle aandacht voor de klant. Ze is lief, betrokken en geïnteresseerd en bijzonder kundig in haar vakgebied.”

Imke

“Bo is heel vriendelijk, ik was super zenuwachtig maar ze heeft me gerustgesteld. En wat ik heel fijn vond ze legde alles goed uit en is heel eerlijk.”

Roycheline

“Het is altijd fijn om bij Bo de behandeling te mogen ondergaan. Zij is een echte vakvrouw met liefde voor het vak. Alles gebeurt met zoveel aandacht en liefde echt top. Dankjewel weer en tot een volgende keer.”

Ans

Laser- of IPL-behandeling

Bij BY BO kun je terecht voor zowel een laserbehandeling als een IPL-behandeling. Laser wordt ingezet voor het behandelen van pigmentvlekken, ontsierende rode bloedvaatjes en ongewenste haargroei. Ik gebruik in mijn salon de Quanta System Duetto MT EVO. Een krachtig, geavanceerd lasersysteem met de beste techniek van het moment. De IPL-laser wordt gebruikt bij het behandelen van diffuus pigment en diffuse roodheid, zoals rode wangen.

Laserbehandeling voor ontharen

Met een laserbehandeling voor ontharen bestrijden we effectief ongewenste haargroei. De laser kan bijvoorbeeld worden gebruikt op het gezicht, op de armen, benen, bikinilijn of rug. Met het Quanta System lasersysteem kan elk huidtype behandeld worden. Voorafgaand aan de behandeling geef ik je advies en tips tijdens een vrijblijvende intake.

Laserbehandeling van het gezicht

Met een laserbehandeling van het gezicht kunnen diverse huidindicaties effectief worden behandeld. Denk aan een  laserbehandeling tegen couperose of pigmentvlekken. Of er een IPL- of laserbehandeling wordt ingezet, hangt af van het huidtype en de huidindicatie. Soms wordt een combinatie van beide technieken ingezet. Dit bespreken we voorafgaand aan de laserbehandeling tijdens de intake.

Ervaar ook de effectiviteit van een laserbehandeling