Laser ontharen: ongewenste haartjes definitief verwijderd

Heb jij ongewenste haartjes op je gezicht of lichaam? Deze kun je permanent laten verwijderen door middel van laser ontharen. Al na één behandeling zie je resultaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van laser ontharen? Ik adviseer je hier graag over tijdens een vrijblijvende intake. Neem gerust contact op en dan zie ik je snel in mijn huidkliniek.

Geavanceerde laser voor elk huidtype

80-95% haarreductie

Vrijblijvende intake en persoonlijk behandelplan

Laser ontharen BY BO

Welkom bij BY BO | Beauty – Skin & Laser Clinic in Rosmalen. Ik ben Bo van Antwerpen en als gediplomeerd huidtherapeute ben ik gespecialiseerd in laserontharing. Haren weglaseren doe ik vakkundig en precies, met veel persoonlijke aandacht. In mijn salon creëer ik een gevoel van ontspanning en weldaad. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij met een goed gevoel de deur uit loopt. Ik help je dan ook graag met het realiseren van jouw huiddoelen.

Vrijblijvende intake en persoonlijk advies voor haar laseren

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we jouw wensen tijdens een vrijblijvende intake. Ook nemen we eventuele contra-indicaties door en geef ik je tips over de juiste voorbereiding. Voor het eerst je haar laten laseren kan best spannend zijn, daarom kun jij tijdens de intake ook al jouw vragen aan mij stellen. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten en kun je ontspannen en vol vertrouwen starten met laserontharing.

Reviews

“Fantastische salon, professionele begeleiding, goede uitleg. Mooie producten. Super hulpvaardig en vriendelijk.”

Monique

“Bo is super vriendelijk en legt alles goed uit! Blij dat ik hier ben begonnen met mijn laserbehandelingen.”

Danique

“Bo heeft alle aandacht voor de klant. Ze is lief, betrokken en geïnteresseerd en bijzonder kundig in haar vakgebied.”

Imke

“Bo is heel vriendelijk, ik was super zenuwachtig maar ze heeft me gerustgesteld. En wat ik heel fijn vond ze legde alles goed uit en is heel eerlijk.”

Roycheline

“Het is altijd fijn om bij Bo de behandeling te mogen ondergaan. Zij is een echte vakvrouw met liefde voor het vak. Alles gebeurt met zoveel aandacht en liefde echt top. Dankjewel weer en tot een volgende keer.”

Ans

Definitief ontharen: hoe werkt het?

Definitief ontharen gebeurt op basis van hitte. De laser zoekt het pigment in de haren. Zodra het pigment is gevonden, ontstaat er warmte. Bij een temperatuur van 60 graden wordt het haarzakje vernietigd. Op deze manier kunnen we permanent de haar verwijderen. In mijn salon werk ik met de Quanta System Duetto MT EVO. Een krachtige laser met de meest geavanceerde techniek van het moment. Elk huidtype kan hiermee effectief behandeld worden.

De voordelen van definitief ontharen

  • 80-95% van de haartjes permanent verwijderd
  • Al na 1 behandeling resultaat
  • Geen scheerbultjes en huidirritatie meer
  • Je bespaart wekelijks tijd in de badkamer

Benen, oksels of bikinilijn laseren?

Of je nu je bikinilijn wil laseren, je oksels laseren of de haartjes op je benen wil laten laseren: met de Quanta System Duetto MT EVO behalen we optimaal resultaat. Het lasersysteem is ook absoluut veilig voor gezichtshaar laseren. Behandelingen voor het gezicht die vaak voorkomen zijn het bovenlip laseren of het laten laseren van de haren op de kin, de hals of tussen de wenkbrauwen. Heb je vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie of boek een vrijblijvende intake.

Ervaar ook de effectiviteit van laser ontharen