Couperose behandeling: snel en effectief

Zichtbare rode vaatjes in het gezicht of op het lichaam wordt couperose genoemd. Couperose is onschuldig maar kan als ontsierend worden ervaren. Een couperose behandeling met de Nd:YAG laser is dan een snelle en effectieve oplossing. Soms wordt dit ook vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je meer informatie of een vrijblijvende intake plannen? Neem gerust contact op.

Slechts 1 tot 3 behandelingen nodig

Mogelijk vergoed door zorgverzekeraar

Vrijblijvende intake en persoonlijk behandelplan

Couperose behandeling BY BO

Welkom bij BY BO | Beauty – Skin & Laser Clinic. Mijn naam is Bo van Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in laserbehandelingen. Om optimaal resultaat te behalen, stem ik de behandeling af op jouw huid en persoonlijke doelen. Misschien heb je bijvoorbeeld een combinatie van rode adertjes en diffuse roodheid. Of misschien wil je naast couperose laseren ook aan de slag met pigmentvlekken. Daarom start een laserbehandeling bij mij altijd met een vrijblijvende intake.

Vrijblijvende intake en persoonlijk advies voor een couperose behandeling

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we de mogelijkheden voor een behandeling. Ik bekijk jouw huid en we bespreken eventuele contra-indicaties. Uiteraard kun jij ook al je vragen aan mij stellen. Vervolgens wordt er op basis van de intake een behandelplan op jouw huid afgestemd. Ook zoeken we uit of jouw zorgverzekeraar een couperose laserbehandeling mogelijk vergoedt.

Reviews

“Fantastische salon, professionele begeleiding, goede uitleg. Mooie producten. Super hulpvaardig en vriendelijk.”

Monique

“Bo is super vriendelijk en legt alles goed uit! Blij dat ik hier ben begonnen met mijn laserbehandelingen.”

Danique

“Bo heeft alle aandacht voor de klant. Ze is lief, betrokken en geïnteresseerd en bijzonder kundig in haar vakgebied.”

Imke

“Bo is heel vriendelijk, ik was super zenuwachtig maar ze heeft me gerustgesteld. En wat ik heel fijn vond ze legde alles goed uit en is heel eerlijk.”

Roycheline

“Het is altijd fijn om bij Bo de behandeling te mogen ondergaan. Zij is een echte vakvrouw met liefde voor het vak. Alles gebeurt met zoveel aandacht en liefde echt top. Dankjewel weer en tot een volgende keer.”

Ans

Couperose in het gezicht behandelen

Rode vaatjes kunnen over het hele lichaam voorkomen, maar couperose in het gezicht springt toch het meest in het oog. De huid van ons gezicht krijgt het meest te verduren: temperatuurschommelingen, zonlicht, wind en kou. Daarom zien we sneller rode adertjes in het gezicht ontstaan. Met name couperose op de neus en wangen komen veel voor. Wanneer de vaatjes als storend worden ervaren, is dit eenvoudig te behandelen.

Couperose laseren: hoe werkt het?

De couperose behandeling wordt uitgevoerd met de Nd:YAG laser. De laser brengt hitte in het bloedvaatje, waardoor de eiwitten in het vaatje samensmelten. Vervolgens wordt dit door het lichaam afgebroken en opgeruimd. Het vaatje kan na de behandeling tijdelijk wat donkerder gekleurd zijn, of is direct volledig weg. Na vier weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. In totaal zijn er één tot drie behandelingen nodig om tot optimaal resultaat te komen.

De voordelen van een couperose laserbehandeling

  • Snel en effectief rode vaatjes verwijderen
  • Slechts één tot drie behandelingen nodig
  • Mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar
  • Rode vaatjes niet meer hoeven camoufleren met make-up

Laten we samen jouw huiddoelen realiseren